Agentul virual autorun.ro autorun: bine ai venit pe cel mai bun portal de anunturi de masini
Publica un anunt de vanzare a masinii daca vrei sa vinzi sau daca reprezinti un dealer/importator publica o oferta

Echipa Autorun.ro doreste sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra.  Puteti vizita www.autorun.ro fara sa fie necesara dezvaluirea de informatii legate de identitatea dumneavoastra.

Va recomandam citirea sectiunii de Termeni de utilizare a prezentului site.

Colectarea informatiilor personale
Ne angajam sa colectam informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea dumneavoastra, atunci cand folositi serviciile Autorun.ro, faceti solicitari legate de serviciile pe care vi le furnizam, va inregistrati pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspundeti unor comunicari din partea Autorun.ro (agentul autorun, abonarea la newsletter).

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, sexul, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare sau prin sondaje, promotii si/sau campanii publicitare.

Daca alegeti sa ne furnizati informatii cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai in scopurile declarate la colectarea lor.  Prin furnizarea de date catre Autorun.ro, sunteti de acord cu procesarea datelor conform acestei declaratii de confidentialitate.

Securitatea informatiilor
Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii.  Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie - aceasta este natura World Wide Web.  Echipa Autorun.ro nu isi poate asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care sunt in afara controlului Autorun.ro.

Utilizarea informatiilor personale
Echipa Autorun.ro poate folosi datele personale ale vizitatorilor in scopuri statistice, pentru realizarea de analize si rapoarte, sau pentru promovarea produselor si serviciilor oferite de catre Autorun.ro si partenerii sai.  Doar informatiile statistice generale ale abonatilor si vizitatorilor Autorun.ro (demografice, sociale) pot fi impartite cu orice partener Autorun.ro - nici o informatie de identificare nu va fi inclusa in aceste rapoarte statistice.

Echipa Autorun.ro nu vinde sau ofera spre utilizare nici o lista sau baza de date ce contine datele personale ale vizitatorilor si utilizatorilor serviciilor Autorun.ro. Echipa Autorun.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment, ca raspuns la schimbarile intervenite in legislatia in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu aceste principii va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul site-ului www.autorun.ro.  Orice incalcare a acestor principii, o puteti semnala la adresa de e-mail office@autorun.ro

Vezi anunturi pe marci:
Toate anunturile structurate pe marci »
Primiti in timp real pe email alerte atunci cand o masina corespunde criteriilor dorite de dumneavoastra
Creaza-ti un agent virtual »