Agentul virual autorun.ro autorun: bine ai venit pe cel mai bun portal de anunturi de masini
Publica un anunt de vanzare a masinii daca vrei sa vinzi sau daca reprezinti un dealer/importator publica o oferta

autorun.ro este un serviciu gratuit de postare a anunturilor de vanzare auto, promotiilor si ofertelor speciale de catre companii/persoane fizice din Romania.

Serviciile pe care Autorun.ro le ofera sunt:

Pentru contul de tip Utilizator

• postarea de anunturi de vanzare;
• folosirea parcului auto pentru pastrarea anunturilor ce prezinta interes;
• primirea ofertelor promotionale de la dealerii/importatorii prezenti pe  site;
• folosirea “agentului virtual”;
• Acces pe forumul autorun.

Pentru contul tip Dealer/importator
• Crearea propriului parc auto si postarea de anunturi in parc;
• folosirea parcului auto pentru pastrarea anunturilor ce prezinta interes;
• postarea ofertelor speciale si a promotiilor
• postarea de servicii in piata autorun.

Pentru contul tip Furnizor servicii
• Inscrierea serviciilor in piata autorun

Inregistrare
Pentru utilizarea serviciilor Autorun.ro, este necesar sa va creati un cont, pentru care trebuie sa furnizati date adevarate si exacte la completarea formularului de inscriere. Contul va fi activ din momentul in care ati dati click pe link-ul de activare primit pe adresa de email introdusa in formularul de inscriere, pentru Dealeri/importatori si Furnizorii de servicii activarea contului va fi realizata de catre operatorii Autorun.ro.  In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Autorun.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre Autorun.ro si alte companii. Autorun.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse.

Continut
Autorun.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul anunturilor de vanzare sau promotiilor postate pe site, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora; responsabilitatea pentru continutul anunturilor revine in exclusivitate autorului. Utilizatorul va respecta toate obligatiile legale, inclusiv dar nelimitandu-se la, obligatii privind drepturile de autor, securitate, defaimare, decenta.

Autorun.ro nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri, inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice incident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Autorun.ro nu va fi responsabil in cazul in care informatia va infecta sau contamina sistemul sau informatia Utilizatorului. Intregul risc pentru calitatea si functionarea Autorun.ro , ori acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre Utilizator.

Autorun.ro nu va fi facut raspunzator in fata unei parti pentru orice daune directe, indirecte, speciale, punitive sau consecventiale (inclusiv, dar nelimitandu-se la daune privind pierderi de profit in afaceri, intreruperi ale afacerilor, pierderea de programe sau informatii, ori altele asemenea), ori orice dauna provenind in orice mod din disponibilitatea, utilizarea, dependenta ori inabilitatea de a utiliza Autorun.ro ori orice alta informatie, chiar daca Autorun.ro va fi fost anuntat de posibilitatea produceri acestor daune si fara a tine cont de forma de actiune, prin contract, ori in orice alt fel; ori pentru orice pretentie imputabila din cauza erorilor, omisiunilor ori a altor inexactitati ale informatiei, ori din cauza unor proprietati distructive ale informatiei.

Autorun.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de Autorun.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Autorun.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de Autorun.ro.

Daca aveti intrebari cu privire la intelesul sau interpretarea unor termeni ai prezentului acord, va rugam sa ne contactati la office@autorun.ro.

Vezi anunturi pe marci:
Toate anunturile structurate pe marci »
Primiti in timp real pe email alerte atunci cand o masina corespunde criteriilor dorite de dumneavoastra
Creaza-ti un agent virtual »